Fire in the hole

Muutama viikko on mennyt vauhdilla ja samalla on elämässä ollut aikamoista myllerrystä. Kuntosali Pro-Am on nyt lopettanut toimintansa Oulussa ja samalla tärkeä osa elämääni on poistunut estraadilta. Mutta ikimuistoiset hetket säilyvät muistoissa ja samalla luovat uskoa tulevaisuuteen. Kiitoksia kaikille Kuntosali Pro-Am:n asiakkaille vuosien varrelta ja menestystä treeneihin.

Raskaansarjan Pro-Am Gym avasi ovensa viikonloppuna Nummelaan Ajurintie 2:n. Tutustumisen arvoinen sali, jossa laitekantaan ja puitteisiin on panostettu kovaa treenaavia ajatellen. Lisätietoa ja kuvia salista löytyy oheisista linkeistä.

Facebook: Pro-Am Gym

Instagram: Pro-Am Gym

 

Onneksi nyt alkaa savu hälvenemään ja on aika keskittyä uusiin kujeisiin. Nyt keskityn täyspäiväisesti Personal training-toiminnan kehittämisen Tampereella. Jos olet kiinnostunut PT-palveluista tai sinulla on kysyttävää, niin ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Yhteydenotto on ilmainen ja ei velvoita ostamaan M-Form PT-palveluita

M-Form:n lähivalmennuspaikkana toimii WFC eli Wolf Fitness Club. Jos treenipaikka on vielä hakusessa, niin oheista linkistä löytyy lisätietoa paikasta http://www.wfc.fi  

Ohessa materiaalia WFC eilisestä käsitreenistä.  

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s