Juha Karkio 16 viikon dietti

Syksyllä 2020 aloiteltiin yhteistyö sekä muutettiin jumppaamista aikaisemmasta voima tyylisestä jumpasta enemmän bodaus tyyliseksi Yllin johdolla.

Tammikuun 3 päivä 2021 oli sitten aika aloittaa painamaan kunnolla ja vähän enemmän tosissaan ja tavoitteellisesti. Tavoite oli laittaa itsensä ”Parhaaseen kuntoon ikinä”

3.1 Lähtöpaino oli 129,8kg  Ruvettiin panostamaan ruokailuun ja koventamaan treenejä pikku hiljaa.

1.5 aloitettiin sitten 16vko:n Dietti kunnolla painolla 125,6kg. Aloitettiin treenaamaan 6x viikko ja viikottain jumpattiinkin myös yhdessä Yllin kanssa niistä 6 kerrasta varmaan 3-4 kertaa. Homma eteni vaikkakin itsestä tuntui että ei tästä tuu mitään mutta Ylli Kannusti ja potki perseelle todella hienosti. Inbody mittauksessa käytiin muutama kerta kattomassa vähän ollaanko oikeassa suunnassa ja oltiinhan me. Dietin edetessä tietenkin nälän tunne ja huonot päivät itsellä lisääntyi mutta positiivisella ajattelulla ja Yllin kannustuksella homma alkoi edetä sitten jo niin että itsekin rupesi kiinnittämään huomiota muutokseen ja silloin se ”tekemisen” nälkä monesti kasvaa ja niin kävi myös mulle.

Inbody tuloksia matkan varrelta..

3.6 121,9kg ja rasvat 16,2%

6.7 115,5kg ja rasvat 11,1%

17.8 109,3kg ja rasvat 6,8%

20.8 oltiin sitten tavoitteessa ensimmäiseltä kunnon Dietiltä. Aamupaino 108,8kg ja rasvaprosentissa päästiin sinne 6% hujakoille ja se fiilis jotain sanoin kuvailematonta.

Hommat Meillä Yllin kanssa jatkuu ja katsotaan millainen kunto ens kesäksi löytyy..

Iso kiitos kaikesta Valmentajalleni Markku ”Ylli” Ylijoutsijärvelle.

Kohti Tavoitteita ja siitä yli

– Juha Karkio –