Pro-Am Update

Moi

Jotain pientä kehitystä on tekeillään Pro-Am:lla. Viime maanantaina saapui Pro-Am:lle kaksi uutta kuntopyörää, jotka Tarja kerkesi testamaan ennen MM-kisoihin lähtöä. Vaikka kisaviimeistelyt olivatkin menossa täysillä eteenpäin, niin silti Tarjalta irtosi pieni hymy kuntoilun ohessa ;-).  Samalla napsaistiin muutama kuntokuva ennen kisamatkan alkua.

Viime vkonloppuna alkoi naisten pukuhuoneiden uudistaminen.  Jotta homma ei olisi liian helppo, niin samalla projektiin lisättiin vielä pienen toimistotila rakentaminen. Remontin aloitus sujui varsin jouhevasti, sillä Marko Ahosen ammattitaitoisella otteella joudutettiin remontin etenemistä huimasti. Samalla minimoitiin allekirjoittaneen aiheuttamien vahinkojen syntyminen. Tänä viikonloppuna on luvassa pientä kittailua ja maalausta. Alkuviikosta paukautetaan piste iin päälle eli tammilaminaatti lattiaan. Naisten pukkareiden pitäisi olla iskussa ensi viikon alkupuolella.

Ohessa muutama kuva Pro-Am:lta.
Ylli

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s