Miten PT-valmennuspakettien voittajilla menee?

Moi

Ohessa Pro-Am:n avoimet ovet kilpailussa 3kk:n PT-paketin voittaneiden kuulumiset kolmen kuukauden treenin jälkeen.

Tiina Klint

Kun Ylli soitti minulle yhtenä marraskuun päivänä, en meinannut uskoa hyvää onneani. Olin jo pitempään miettinyt miten siitä olohuoneen sohvalta saisi itsensä nostettua tekemään jotain järkevää. Minulla oli 3 kuukautta opetella ruokailu uudestaan ja saada taas suunnitelmallisuutta harjoitteluun. Olin aivan innoissani. Olen ikäni ollut liikunnan kanssa tekemisissä , ensin juoksu-urani kanssa ja sitten muuten vain. Mutta ilman tavoitteita on vaikea tsempata itsensä säännölliseen harjoitteluun. Tekosyitähän on paljon, ei ehdi, lapset pitää ruokkia, töissä oli raskasta jne.

Kaikki alkoi siitä, että keskustelimme ruokavaliosta ja minun tavoitteista ja sen pohjalta sain sitten ruokavalion ja saliohjelman. Oli siinä ihmettelemistä, että missä ne pizzat ja kiinalaiset ruuat ovat. Ensimmäinen 2 viikkoa oli koko ajan nälkä ja harjoittelu oli varovaista. Päätin, että noudatan ohjeita niin hyvin kuin pystyn ja katson mihin se johtaa. Ruokavalioon tottui pian ja harjoitteluun lisättiin yksi salikerta viikossa , koska yllättäen sitä aikaa alkoikin löytymään.

Punttitreeni on minusta siksi palkitsevaa, että tulokset alkavat näkyä ja vielä enemmän tuntua kehossa hyvinkin nopeasti. Painoa seuraan joka aamu ja se onkin ollut vaikeinta tajuta, ettei se ole tippunut kuin 4 kiloa, mutta kroppa on muuttunut erinäköiseksi. Itse varmaan huomaa muutoksen huonoiten. Kun housut muuttuvat isoiksi, on jotain täytynyt tapahtuakin. Aion jatkaa tätä systeemiä, vaikka meidän yhteinen kolmen kuukauden projekti loppuukin. Olen ollut tosi tyytyväinen sekä tuloksiin, niin varsinkin Yllin tapaan suhtautua asiaan. Parasta on se, että salille kaipaa jo yhden lepopäivän jälkeen. Suosittelen kaikille vastaavaa.

Kiitos tästä kokemuksesta

Tiina Klint

Tiina Klint

Otso Lovikka

Liikkeelle lähdettin nykytilanteen kartoituksella ja siitä sitten treeniohjelman läpikäynnillä. En ollut vuosiin treenannut salilla näin suunnitelmallisesti, joten oli aivan mahtavaa saada Ylliltä ammattitaitoista valmennusta. Ruokavalio meni luonnollisesti myös uusiksi, tarkoituksena ei ollut varsinaisesti pudottaa painoa vaan mahdollistaa kova treeni. Lisäravinteetkin tulivat mulle uutena asiana, en ollut edes protskua käyttänyt aikaisemmin.

Treeniohjelmasta tuli 4 päiväinen, mikä sopi mulle hyvin sillä noin tunti/kerta on suhteellisen helppo sijoittaa kalenteriin. Alussa kävin 3-4 vkoa ohjelmaa läpi kevyesti, jonka jälkeen sitten loppu oli puhtaasti nousujohtoinen. Oli mukava huomata että vaikka viikko toisensa jälkeen tehoja lisättiin ei silti pahemmin jumeja tullut ja kunto kasvoi jatkuvasti. Tähän varmasti auttoi se, ettei painoja nostettu liian suurin harppauksin. ”Aikaa on”, kuten Ylli totesi.

Motivaatiota treenaukseen ei tarvinnut hakea, tulokset pitivät mielenkiintoa hyvin yllä. Nyt sitten tammikuun loppupuolella tuli aika vaihtaa ohjelmaa ja en nähnyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa sen Ylliltä. Ei muuta kuin kovaa treeniä, sillä ne tulokset syntyy!

Otso Lovikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s