Kesäkondista 2013

Hei.

Nimeni on Marko Termonen. Ikää 31v. Perheeseeni kuuluu avovaimo ja kaksi poikaa.

Pieni kertomus aikasemmista dieeteistä. Olen kokeillut monenlaista. Hiilaritonta, eli atkinssonin dieettiä tuli kokeiltua keväällä 2010(ei ollut mun juttu).Muina vuosina ollut puntari dieettejä mononlaisia.Vuosien varrella aina kuitenkin on ollut voimanhaku pääsijalla, ja pikkusen kevyitä/pitkiä sarjoja päälle.

Massaa on tullut hommattua talvea vasten välillä aika reilustikkin, toki rauta liikkuu, mutta nyt kevät talvella 2013 ajattelin motivoitua kokeilemaan kesäkuntoa ihan tosissaan. Oli helppo valita kenen puoleen kääntyä, joten päädyin ottamaan yhteyttä Pro-Am salin omistajaan Markku Ylijoutsijärveen. Yllin kanssa pistettiin tavoitteet talteen, eli tästä alkoi kesäkuntoon 2013 projekti. Alkutalvesta Ylli alkoi työstämään ruokavalioita helmikuusta-kesäkuuhun, 5-vuorotyön huomioiden, eli vaihtelevat työajat koko ajan. Sen mukaan tehtiin ruoka hommat ja suunniteltiin reenit, käytiin tekniikat läpi ym.

Reenit kulki niin että 1 viikko voimaa, toinen viikko täyttä bodya, ja 3-4 aamulenkkiä mukaan joka viikko helmiikuusta alkaen. Paino oli tammikuussa 95-97kg. Loppu keväästä kiristeltin ruuvia ja viimeiset 2kk reenasin täyttä bodya. Bodysta jäi kyllä hyvä maku suuhun. Kesäkuussa jäin kesälomille ja samaan syssyyn räpsästiin valokuvat talteen kunnosta. Painoa tippui koko projektissa -8kg, vyötäröltä lähti noin 8-9centtiä, eli pääsin ainakin omaan tavoitteeseen.

Hyvää kesänjatkoja kaikille.

Marko Termonen lähtötilanne _MG_4518-2 _MG_4496 _MG_4544 _MG_4578-2 _MG_4562-3 _MG_4541 _MG_4689

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s