Se on isoin joka treenaa eniten

Moro,

Kuukausi palauttavia treenejä takana ja pikku jumit on pumppailtu pois.  ”Lepoviikot” ovat olleet pääkopalle raskasta aikaa, mutta silti oleellinen osa palautumisella kovista treeneistä.  Treenin kevennys on selvästi auttanut kroppaa toipumaan viime rutistuksesta ja samalla olen henkisesti valmistautunut seuraavaa jaksoa varten.

Tällä kertaa tavoitteena olisi saada lihasta lisää ja samalla hankkia kauan kaivattua lihaspyöreyttä dieettiä ajatellen. Sen verran pitäisi muskulia hankkia, että lenkkipoluille on varaa poltella ylimääräiset rasvojen kanssa pois 😉

Kaikkien edellä mainittuja seikkoja huomioiden tämä treenijakso pitää sisällään paljon etukäteisväsytys tyyppistä treeniä. Apuliikkeellä pumppataan lihat turvoksiin (n 15 toistoa) jonka päälle tarjotaan superina laatuaikaa pääliikkeen kanssa (n 5-10 toistoa). Samoin viedään läpi kaksi seuraava settiä, joissa painoja lisätään reippaalla kädellä joka sarjaan. Katsotaan kuinka homma alkaa toimia ja saanko toivottuja tuloksia aikaiseksi.

Ohessa matskua tämänpäivän treeneistä,

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s