Missä mennään?

Moi

Kahdeksan kovaa treeniviikkoa takana, joten ohessa pieni katsaus siitä missä mennään. Etukäteisväsytysperiaatteella trimmattu saliohjelma on edennyt hyvin suunnitelmien mukaan. Failureen asti viedyt super-setit yhdistettynä nousevaan kuormitukseen tuntuu toimivan ainakin minulla. Aamupaino on kivunnut 111 kilon pintaa ja pientä pyöreyttä on toivottavasti havaittavissa muuallakin kuin poskissa 😉

Volyymivoittoinen treeni pumppaa lihat takuuvarmasti täyteen painojen pysyessä kohtuullisella tasolla. Treenin jälkeinen olotila on kuin selkäsaunan jälkeen, mutta paikat palautuu yllättävän hyvin, kunhan muistaa venytellä riittävästi. Normiviikko pitää sisällään kuusi salitreeniä ja viisi 25 min aamulenkkiä. Ruokavaliosta sen verran, että kalorit pyörii 3700kcal pinnassa.

Ohessa muutama klippi:

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s