Los Angeles

Moi

Kauan odotettu Los Angelesin reissu on nyt sitten tehty. Olimme Tarjan kanssa ensi kertaa mukana kaveriporukan LA:n turneella, jossa kiersimme 12 päivän ajan Hollywoodin nähtävyyksien sekä lähialueita. Ahkerasta reissaamisesta huolimatta paljon jäi nähtävää myös ensi vuoteen. Ohessa hieman matkakertomusta reissunpäältä.

Vaikka lomalla menikin rennosti, niin treenejä ei unohdettu tälläkään kertaa. Venicen legendaarinen Gold´s Gym oli sopivan matkan päässä, joten kiusauksen kasvaessa liian suureksi päädyimme ostamaan ”paremman puoliskoni” kanssa viikkopassit kehonrakentajien Mekkaa.

Treenipaikkana Gold´s oli maineensa veroinen ja tunnelma salilla oli vertaansa vailla. Paikka kuhisi kaikentasoisia treenaajia jo aamuseitsemältä.  Asiakkaita coutsaamassa näkyi huippuvalmentajia kuten Charles Glass sekä Pauliina Talus. Pauliina on päässyt todella pitkälle urallaan tietämyksensä sekä päättäväisyytensä ansiosta. Ammattitaitoiselle PT:lle näyttää olevan kovaa kysyntä, sillä valtaosalla treenaajista näytti olevan ohjaus jokaisella treenikerralla!

Salin puolella näkyi ammattilaispuolelta tuttuja nimiä kuten Will Harris, Daniel Hill sekä Jerome Ferguson yhdessä vaimonsa Marnie Holleyn kanssa.

Venicellä lounastimme aamujumpan jälkeen Mestareiden hierojan Wellu Niskasen kanssa kuuluisassa Firehousessa ravintolassa. Kuten allaolevista kuvista näky, niin body-annoksilla oli kiitettävästi kokoa. Wellun ystävällisellä avustuksella kiersimme tsekkaamassa bodikansalle tutut alueet, kuten Muscle beachin sekä Santa Monica Pierin.

Maanataiyö toi tullessaan ”raikkaan” paluun arkeen rentouttavan lomailun jälkeen. Palmut vaihtuivat Pariisin kentällä kadonneisiin matkalaukkuihin ja Helsinki-Vantaan nollakeliin. No onneksi laukut tuli hieman jälkijunassa perille.

Losin matka oli ikimuistoinen kokemus ja parempaa lomaa ei olisi voinut toivoa. Kiitoksia koko matkaporukalle mahtavasta reissusta sekä erikoiskiitokset Pauliinalle ja Wellulle juttutuokioista.

Terveisin, Ylli 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s