The End of the World 2012

Moi

Koska maailmanloppu lähestyykin uhkaavasti ainakin Mayakalenterin mukaan, niin ajattelin siirtyä ”viimeiseen” treenivuoteen rytinällä ja ryskeellä. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka taivas ei sitten putoaisikaan 😉

Uusi vuosi käynnistyy tuttuun tapaan perusvoimakaudella. Tavoitteena olisi saada lisää lihasmassaa t-paidan täytteeksi syksyä ajatellen. Koska perussetillä edetään tälläkin kertaa, niin kaavakin on yksinkertainen eli 5 perusliikettä/ 3-4 sarjaa/n.10 toistoa per treenattava lihasryhmä. Punnuksia lisätään sitä mukaan mitä pää ja paikat kestää. Joitain myönnytyksiä liikevalinnoissa täytyy kumminkin tehdä, sillä pyrkimys on pitää ”järki päässä” treenipainojen kasvaessa. Tällä hetkellä minulle on tärkeää saada alle ehjä perusvoimakausi ennen dieetin aloitusta.

Peruskauden treenitempo on huomattavasti hitaampaa kuin edellisen jakson supersetteihin perustuva volyymitreeni. Itse pidän raskaan sarjan jälkeen taukoa n. 1,5 min. palautumisen maksimoimiseksi. Kuuden salitreenin viikkotahtiin ei kovin montaa välipäivää mahdu, joten venyttelen päivittäinen sekä uutena juttuna mukaan on tullut myös putkirullaus. Ainakin jalkatreenin jälkeinen putkirullaus tuntuu auttavan palautumisessa.

Ohessa hieman sisäänajotreenejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s