Treenit etenee

Moi

Hieman päivitystä treenirintamalta. Bodailu on mennyt kohtalaisen hyvin, vaikka matkaan onkin mahtunut muutama ”muuttuja”, joiden ehdoilla mennään treeneissä eteenpäin. Rintatreeneissä jouduin jättämään raskaammat punnerrusliikket pois olkapään takakapselin kireyden aiheuttamien oireiden vuoksi.  Onneksi päivittäinen venyttely tuntuu auttavan ja liikkuvuuden lisääntyminen mahdollisti paluun käsipainoliikkeiden pariin. Toisena muutoksena tuli jalkajumpan keskittyminen yhdelle päivälle. Viikonloppu meneekin pääsääntöisesti lihashuollon ja levon merkeissä. Ohessa videonpätkää jalkatreenistä.

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s