Kisavalmistautuminen 2012

Hei,

Ensimmäiseksi haluan onnittella kaikkia kevään kilpailijoita! Joukossa oli todellisia helmiä, joista varmasti kuulemme jatkossakin!

Olen Tarja Vähäkuopus ja tulen päivittämään tänne kuulumisia matkasta kohti syksyn bodyfitnessin SM-kisoja. Kisoissa edustan Matti ”Guru” Halosen luotsaamaa The Teamia. Matti seuraa kuntoni edistymistä kisadieetin aikana sekä suunnittelee ruokavalioni ja treenini.

Pienet sairastelut ovat olleet riesanani viimeisten kisadieettieni alkuvaiheessa, eikä tämä vuosi ollut poikkeus. Yksi viikko meni täysin kevyiden treenien ja aamulenkkien merkeissä. Viime  viikolla tunnelma on ollut huomattavasti reippaampi ja ehyt treeniviikko antaa toivoa flunssan selättämisestä. 🙂

Alla on videopätkää olkapää – ojentaja treenistäni tammikuun puolivälistä Oulusta Ilkka Mursun Pro Am-kuntosalilta. Ilellä on loistavat vipuvarsilaitteet, joita pyrin hyödyntämään aina, kun mahdollista. Treenini alkavat usein raskaammalla pääliikkeellä, jonka jälkeen teen eristäviä liikkeitä usein superina.

Kevät terveisin Tarja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s