I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat

Moi

Valmistautuminen syksyn SM-kisoihin on lähtenyt mukavasti käyntiin. Aamupaino pyörii tällä hetkellä n.104 kg pinnassa ja pientä tiukkenemistä on havaittavissa, riippuen tietenkin valaistuksesta ja peilistä. Toistaiseksi aamuhämärässä tehdyt kuntotsekkaukset ovat antaneet positiivisen kuvan kunnon etenemisestä 😉

Homma lähti käyntiin ilman suurempia muutoksia ruokavalioon. Ainoastaan hiilaripainotteinen sunnuntaitankkaus jäi pois kuvioista pari kuukautta sitten.Ylimääräisten glykokeenivarastojen haihduttua  rasvanpoltto aktivoitui ja paino alkoi pudota tasaisesti.

Salitreeneissä  siirryin kuuden päivän treenisykliin. Treenit muuttuvat pikkuhiljaa enemmän volyymivoittoisiksi ja kurjuuden maksimoimikseksi boostaan jumppatuokiotani super- ja triplasarjoilla.  Treenin lopputuloksena on yleensä loppuun ajetun ajokoiran ja aneemisen atleetikon risteytys.

Tsemppiä kaikille Syksyn kisoihin tähtääville.

Ylli

Ohessa muutama räpsy lähtökunnosta:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s