Eteenpäin

Moi

Viikko on kulunut viime päivityksestä ja uusi treenikausi on polkaistu käyntiin. Poikkeuksena normaaliin jätin aamuaerobisen pois viikkorutiineista ja siirryin pyörän selkään. Duunimatka sujuu pyörällä kohtalaisesti ja saapahan kanssa kulkijat ihmetellä kuinka liikennesääntöjä oikein noudatetaan… Hyvää vaihtelua ja ainakin polvet tuntuu paremmilta. Syksyn kisojen jälkeen tein 4 kertaa tunnin aamulenkkin viikossa, joten jalat ovat olleet kovilla.

Massakauden alun häämöttäessä katsoin parhaammaksi luopua kävelystä ja samalla pyrkiä koventamaa jalkatreenejä systemaattisesti. Treenipainot pitäisi saada hitaasti mutta varmasti nousemaan ylöspäin, jotta jotain kehitystä saataisiin aikaiseksi.

Selkätreenin alkuun tuli  kahden liikkeen kompinaatio, joissa jokaisen setin jälkeen lisätään painoa. Pääsääntöisesti teen perusmassaliikkeitä, mutta sarjojen väliset tauot ovat pidentyneet palautumisen maksimoimiseksi. Volyymitreeni sopii minulle ja samalla saan puristettua kaikki mehut pihalle lyhyessä ajassa.

Voimaa treeneihin,

Ylli

Ohessa muuta räpsäisy salilta päivän supersarjasta.

KulmasoutuT-soutu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s