Oulun maisemissa

Moi

Oulussa ollaan ja kuten helleviikon säätarjontaa kuuluukin, sain sitten mukaani Tampereelta Ouluun kestävän kuurosateen. Tulomatka meni autolla hienosti kuuteen tuntiin, joten päätin palkita itseni piristävällä jalkajumpalla. Treenipaikkana oli Ilkka ja Tuija Mursun luotsaama Kuntosali Pro-Am. Salin laitevalikoimaan kuuluu kattava valikoima vipuvarsilaitteita sekä kovaan jalkatreeniin sopiva monolift-laite. Punnuksia oli sitten enemmän kuin tarpeeksi pyyhkimään jaloista uuvuttavien ajokilometrien kuonat pois.  Jalkatreeni alkoi kolmen liikkeen triplasetillä, joissa jokaisen kierroksen jälkeen vastus kovenee kierros kierrokselta. Alkuun reiden ojennus, etukyykky haarniskalla sekä loppusilaukseksi jalkäprässiä. Pian takana oli neljä kierrosta etureisille ja seuraavaksi suunta kohti takareisi osastoa. Tein kolme rundia reiden koukistusta istuen yhdistelmänä suorinjaloin maastavedon kanssa. Yllätävää kyllä, mutta töppöaskel oli pumppisarjojen lopussa muuttunut takakeno painotteiseksi lyllerrykseksi.  Koska sortsit olivat pakattu mukaan, niin pakollisena liikkeenä oli tietenkin pohjelaitetta 🙂 Pitkästä ajomatkasta huolimatta jalkatreeni sai veren sopivasti liikkeelle.

Terveisin,

Ylli

Alla muutama kuva salilta:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s