Kisat lähestyy

Moi

Vaikka kesä onkin kauneimmillaan niin syksy siintää monen treenaajan mielessä. SM-kisojen lähestyessä vauhdilla alkaa rasva tiristä kuntosaleilla ja lenkkipolulla. Viikot kuluvat nopeasti ja kuntoa hiotaan eripuolilla Suomea SM-karsintoja silmällä pitäen. Tämä vuosi jää kisojen osalta minulta väliin, mutta valmistelut seuraaviin koitoksiin on jo hyvässä vauhdissa.

Syksyn kisaajista puheen ollen kävin viikonloppuna Nummelassa katsastamassa Ahosen Markon lähtökuntoa kisadieetille. Kevään treenit ovat edenneet suunnitelmien mukaan ja katseet on suunnattu jo kohti syksyn kehonrakennuskisoja.  Alkuporinoiden ja kahvittelun jälkeen autokeulat suuntautuivat kohtii salia. Treenipaikkana oli Sarkkisen Mikan omistama Gym 72, jossa tarjolla oli siistit puitteet koviin treeneihin.

Makellä oli lauantaina vuorossa push/pull-tyyppinen käsitreenin, jossa nopeatempoisella syklillä painetaan läpi ojentaja/hauisyhdistelmää. Jotta homma ei olisi loppunut kesken, niin loppuukevennyksenä oli luvassa pose-harjoituksia peilin edessä. Parinkymmenen minuutin kuluttua homma oli pulkassa. Hyvältähän Maken kunto näytti, joten tästä on hyvä lähteä painamaan kohti syksyä.

Salilla törmäsin vanhaan kaveriini Juha Vähäviitaan. Jonkin aikaa oli kulunut siitä kun törmäsimme ensimmäisen kerran salilla. Tarkkaa ajankohtaa/vuosikymmentä on hankala sanoa, mutta taisipa mukana kuvioissa olla muodikkaat Tiendan verkkarit ja purkkarit.  Mies oli jaksanut painaa treeniä entiseen malliin ja kunto oli sen mukainen.

Kaikille kisavalmistelut aloittaneille tsemppiä treeneihin.

Ylli

Alla muutama Nummelasta ja keskiviikon jalkatreenin tripla-setistä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s