Treenit etenee

Moro

Taas on yksi treeniviikko takana ja  treenit etenevät suunnitelmien mukaan. Jottei kaikki olisi täydellistä, niin viime torstai perjantai meni levon puolelle itse aiheutetun ”ovet ja ikkunat auki koko yön”  episodin ansiosta. Kyyti oli kylmää, mutta onneksi niiskutus laantui lauantaina ja pääsin sipaisemaan vähän takareisiä WFC:llä eli vanhalla Wolfilla.

Treenipuolella olen jatkanut perusliikkeiden sekä supersarjojen eri kompinaatioilla eteenpäin. Treenin alkaa yleensä raskailla massaliikkeillä joista siirryn loppua kohden enemmän käsipaino- sekä taljaliikkeisiin.  Ainakin minulla kyseinen setti toimii ja vammojen määrä pysyy toivottavasti minimissään. Jos jotain olen vuosien varrella oppinut, niin kärsivällisyys palkitaan aina.

Positiivista kyllä kroppa alkaa pikkuhiljaa tottua nousevaan kuormitukseen ja lihaksiin saa painetta enemmän viikko viikolta.  Aerobinen liikunta on nyt pannassa ja kalorit kulutetaan pääsääntöisesti kuudella salitreenillä viikossa. Käänteinen lähestyminen diettaamiseen on nostanut aamupainon pikkuhiljaa 112kg paikkelle.  Kaikki on siis ihan jees joskin kengät voi kohtapuoleen vaihtaa tarralenkkareihin.

Terveisin,

Ylli

Ohessa muutama kuva viime vkon treeneistä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s