Juhannuksen jälkeen

Moro,

Aurinko paistoi ja lämpöä piisaasi viime viikolla, mutta sinnikkäästi sisällä pysymällä olen välttänyt UV-säteilyn  aiheuttamat haittavaikutukset.  Juhannuksen jälkeiset treenit meni putkeen ja sain lisättyä punnerrusliikkeisiin lisää painoa.  Tavoitteena olisi päästä kohtuullisiin treenipainoihin vaikkakin volyymitreeni pikkasen kuormaa syökin.

Tänään vuorossa oli maanantaiseen tapaan selkätreeni.  Bullfarmilla on varsin jämerät  vipuvarsi laitteet selkäosastolle, joten ei muuta kun tuumasta toimeen. Alkuun alahammersoutua superina kulmasoutulaitteen kanssa.  Jotkut viisaat ovat sanoneet , että  ”lyhin matka kahden pisteen välillä on suora”  tosihan se taitaa olla kun viimeiset supersarjat tein loppuun asti. Toisin viimeiset sarjat olivat lyhyempiä, mutta  sitäkin uuvuttavampia.  

Seuraavana Pullover-tyyppinen ylätaljasoutu superina kapean ylätalja kanssa viimeisteli selkäosaston optimaalisen uuvutuksen.  Osuma ja upposi, sillä ainakin treenipaita tuntui tiukalta viimeisten vetojen jälkeen. Tosiasiahan on että kun muistaa pestä treenipaidat  90-ohjelmalla, niin tulosta syntyy 😉

Ohessa muutama räpsy treeneistä ja kiitokset Jampelle avusta treeneissä.

Terveisin, Ylli

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s