High Altitude Training

Moi

Käväisin viikonloppuna hakemassa treenituntumaa ”korkean paikan leirillä” Oulussa. Treenipaikkana oli tuttuun tapaan Pro-Am, jossa treenailin syksyn kisoihin valmistautuvien Ilkka Mursun sekä (avopuolisoni) Tarja Vähäkuopuksen kanssa. Vaikka dieetti eteneekin molemmilla vauhdilla, niin vielä hymy irtosi treenin ohessa.

Ilelle tiedoksi: Outoa kyllä, mutta olin tunnistavani  Pro Tanin tuoksahduksen astuessani salille.  Olisikohan jossain nurkassa vanha ”syksyinen”pullo kaatunut vai olisiko joku muuten vaan testannut värin tarttuvuutta 😉

Kisoista puheenollen, kehonrakennus ja CBB sekä BF-kisailijat painavat kuumeisesti kohti syksyn skaboja. Saleilla näkee lommoposkisia treenaajia kisavalmisteluiden keskellä. Kisaajia katsellessa muistuu elävästi mieleen miksi yleensä leikkiin on mukaan lähtenyt. Kisadieetin läpivienti vaatii jokaiselta kilpailijalta ehdotonta tahtoa ja uskoa omaan tekemiseen tavoitteidensa saavuttamiseksi. Vaikka olo joskus tuntuukin (yleensä 20 viikkoa) heikolta ja rallatus muutenkin on vähänlaista, niin kova työ palkitaan aina. Jokainen joka lavalle nousee on ylittänyt itsensä ja on ansainnut paikkansa rivissä.

Tsemppiä treeneihin,

Ylli

Ohessa kuvia Pro Am:lta.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s