Miten dietti etenee?

Hei,

Kesäkuu vaihtui huomaamatta heinäkuuksi ja aikaa Expoon on enään vajaa pari kuukautta. Pikkuhiljaa olen aloittanut asentoharjoittelut aamulenkkien päälle ja miettinyt tulevaa kisalookia. Minulla on uudet ihanat kengät, jotka löytyivät L.A.:n reissulla. Aika ripsien, hiusten ja kynsien laittoon on varattu kisaviikolle kampaamo Aliakseen luottokampaajalleni Marille. Kokonaisuus lavalle rakentuu näistä pienistä palasista.

Muutoksia treeni- ja aerobisen määriin ei ole tehty. Samoin ruokavalio on pysynyt stabiilina. Paino hiipii alaspäin tasaisesti. Parin viimeisen viikon aikana olin vähän kipeänä ja jouduin tekemään harjoitukset kuntoa kuulostellen. Onneksi sairastelulla ei ollut suurempia vaikutuksia kunnon kehittymiseen. Ehkä kevyempi treeniviikko tässä kohtaa oli ihan paikallaan. Nyt treenataankin mahdollisimman kovaa kisoihin asti.

Treeneissä pyrin nostamaan tehoja ylöspäin. Aamulenkeillä tulee lisää sykkeen nostatuksia sitä mukaan, kun aerobinen kunto paranee. Sairastelun yhteydessä kipeytyi oikean jalan akillesjänne, minkä vuoksi olen joutunut jättämään kävelyä ja juoksua taka-alalle. Vaihtoehtoisesti olen tehnyt aamulenkit pyörällä tai salilla eri aerobisten laitteiden kombinaationa. Reagoin nopeasti ja jänne on rauhoittunut. Treeneissä on mukana supersarjoja, mutta muuten sarjat ovat pääsääntöisesti perinteisiä nousevia suoriasarjoja. Alla videota lähipäivien olkapää- sekä selkätreenistä:

Terveisin Tarja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s