Lost and Found

Moro,

Kisavalmistautumiset etenevät ja pikkuhiljaa alkaa näkyä pilkahduksia kunnon kehityksestä rasvojen tiristessä.  Viikot vähenevät vauhdilla ja tekemistä riittää ennen kuin kisakunto on hiottu valmiiksi. Viimeiset neljä viikkoa ennen SM:iä on sitten kesälomaa ja pääsen keskittymään täysillä tulevaan kisakoitokseen.

Hiilaripainotteinen sunnuntaitankkaus on boostannut aineenvaihduntaa äärimmilleen. Tankkausten alettua rasvan poltto tehostui huomattavasti ja paino alkoi pudota tasaisesti. Lauantaina paino olikin alimmillan eli  99.6kg.  Paluu takaisin neuvolan vaalle oli tosiasia, mutta luotetaan siihen kuuluisaan illuusion, vaikka se ei aina kyllä siltä näytäkkään peilistä katsottuna 😉

Treeneissä olen tehnyt paljon pudostussarjoja sekä supersarjoja pumpin tehostamiseksi. Kisojen lähestyessä olen entistä enemmän keskittynyt piiskaamaan lihasta monesta eri kulmasta ja samalla kehittämään heikkoja lihasryhmiä. Kokonaisuus ratkaisee ja tasapainottelu eri lihasryhmien välillä onkin sitten loputon suo, josta ei helpolla  selviä.

Ohessa hieman videonpätkää hartiatreenistä.

Tsemppiä treeneihin,

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s