Jyväskylä lähestyy

Moi

Kisavalmistelut etenevät ja paketti tiukkenee tasaiseen tahtiin. Kesäloma alkoi, joten minulla on nyt aikaa keskittyä rakkaaseen harrastukseen täysillä ;-). Päiväohjelman kanssa ei ole ongelmia, sillä tunnin aamulenkkiin, poseharjoitteluun ja venyttelyyn saa helposti kulumaan pari tuntia. Aamupuuron jälkeen on aika lepäillä ja ladata akkuja illan koitoksiin. Tässä vaiheessa yleensä kömmin sänkyyn ottamaan ”pienet nokoset” palautumisen maksimoimikseksi.

Päivällä päivittelen omien ja valmennettavien treenikuvioita. Teen muutoksia kisadieettiini kunnon kehittymisen mukaan ja samalla arvioin kuinka suurilla muutoksilla haluttuun tulokseen päästään. Yleensä pyrin tekemään pieniä muutoksia, joilla ohjailen kisakunnon kehittymistä haluttuun suuntaan.  Maltti on valttia ja pitkäjänteinen työ palkitaan aina.

Tsemppiä kaikille kisoihin valmistautuville!

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s