Pro-Am:n avoimet ovet

Moi

Avoimet ovet viikonloppu on nyt takanapäin. Alkukiireestä huolimatta pukkareiden remppahommat ja laitemodifikaatiot saatiin valmiiksi ilman ”suurempia häiriöitä” ennen h-hetkeä. Treenit jatkuivat Pro-Am:lla ja kyykkykulma löytyi, vaikka “rälläkkä” lauloi ja savuisen sali olikin välillä kuin suoraan Terminaattorin loppukohtauksesta.

Avoimien ovien alkuun oli lauantain tuoteesittelyä vetämässä Aleksi Manninen Nutraceuticals Oysta. Salilla kävijät saivat maistijaisiksi ennen treeniä otettavan loaderin Manian vauhdittamaan treenejä.  Palkkariesittelyssä oli Anabolic Overdriven shakerin kera.

Sunnuntaina oli paikalla Mass Nutritionin edustajat Mia ja Markus Heinänen esittelemässä uusia Mass Whey makuja. Näytepakkaukset meni ”kuumille kiville” ja vinkkejä jaettiin  iloisella asenteella ja vankalla tuotetietämyksellä.

Erikoiskiitokset Aleksille, Mialle ja Markukselle hyvästä tuote-esittelystä ja superpositiivisesta asiakaspalvelusta.

Haluan kiittää myös kaikkia kävijöitä  ja Facebookissa arvontaan osallistuneita. Arvonnassa olleiden 3 kk:n PT-pakettien voittajien nimet julkaistaan asianomaisten suostumuksella piakkoin.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Ylli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s